קיבועים בשיניים אחרי גשר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/04/2023 | 22:46 | מאת: יהלי

היה לי גשר לפני חמש שנים, הרופא שלי הדביק לי אחרי זה קיבוע פס מתכת גם בלמעלה וגם בלמטה. יש לי חברים אחרים שהיה להם גשר, להם אין שום קיבוע. השיניים שלי כבר ישרות אז אני לא מבין כל כך למה זה משמש.. זה מרגיש לי כמו גשר פנימי לכל החיים. האם אני אמור להוריד את זה מתישהו?

אחרי ישור שיניים אנחנו רואים בהרבה פעמים שהשיניים המיושרות מתחילות להתעקם. לכן בהרבה מקרים מעדיפים לבצע קיבוע של הקידמיות כדי למנוע תזוזה מאוחרת וכתוצאה מזה אכזבה מהיידור

מנהל פורום רפואת שיניים