נשיכת לשון וקוביות בשיינים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/04/2023 | 21:58 | מאת: מוריה

שלום, לאחרונה הלשון שלי ננשכת עי 2 הלסתות, כאילו אין לה מספיק מקום והפה נפוח כזה, אציין שאני עם קוביות בשיינים ובלסת התחתונה השיינים עדיין לא בקו ישר וסימטרי אך כן מתחיל להתיישר.. יכול להיות שזו הסיבה שפתאום אני מרגישה את העניין עם הלשון? זה לא רק בדיבור או אכילה אלא גם כשהפה ללא פעולה כלל.

סביר להניח שהלשון לא פתאום התנפחה. מזה ניתן לשער שיישור השיניים גורם לאיזו התמקדות לנעשה בחלל הפה וכתוצאה מזה גם על מנח הלשון. נסי להתעלם מזה

מנהל פורום רפואת שיניים