עצם תוחנת תחתונה, שצצה מהחניכיים..

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/03/2023 | 13:47 | מאת: סתם אחת

שלום רב, עצם צצה מהחניכיים הסמוכות לתוחנת תחתונה. השן אינה מתנדנדת, גם אין כל רגישות לקור/חום. אם לנסיגת חניכיים גדולה זו אין השפעה על השיניים הסמוכות, לא הייתי עושה כלום.. האם נכון הדבר, לא לעשות כלום?! רוב תודות

כדי להעריך את המצב יד צורך לראות צילומים

23/03/2023 | 08:32 | מאת: סתם אחת

רוב תודות להתיחסותך. אך באופן עקרוני - האם נסיגת חניכיים לצד שן מסויימת עלולה להשפיע על החניכיים שלצד השן הסמוכה?! ובמלים אחרות, לא לטפל בנסיגת חניכיים נקודתית, תשפיע על איזורים סמוכים?.. תודה

חובר טיפול יגרום לנסיגה גם בחניכיים דל השן הסמוכה מה דיגרום לבייות בעתיד

מנהל פורום רפואת שיניים