שאלה לגבי סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/03/2023 | 11:27 | מאת: ליה

שלום. עשיתי היום סתימה לבנה שארכה כ10 דק. הרגיש לי שהרופאה מיהרה בצורה לא סבירה. היא שמה לי את האור הכחול פעם אחת לא יותר מ10 שניות. הבנתי שהאור הזה אמור להקשות את הסתימה. האם בגלל שהיא שמה לי אותו רק פעם אחת 10 שניות הסיכוי שהסתימה תיפול גבוה יותר? איך עליי להתנהל?

עשר שניות זה קצת קצר אבל כרגע אין מה לעשות. נקווה שהחומר התקשה ויחזיק מעמד

17/03/2023 | 16:11 | מאת: ליה

אחרי כמה זמן אפשר לדעת אם החומר התקשה כמו שצריך ואיך?

אף פעם לא תדע, אלא אם כן הסתימה תתחיל להתפרק

18/03/2023 | 08:50 | מאת: ליה

והאם לדעתך כדאי לחזור אליהם כדי שישימו לי עוד כמה זמן את האור הכחול כדי שיקשה את הסתימה או שזה כבר לא יועיל? אני שואלת בגלל שעוד כמה ימים אני טסה למדינת עולם שלישי ולא רוצה שזה יתפוס אותי שם...

לכי שיקרינו בעוד 20 שניות של אור כחול. מה כבר יש להפסיד. או שיעזור או שלא. לקלקל זה לא יקלקל. נסיעה טובה והיי זהירה

מנהל פורום רפואת שיניים