ציפויי איימקס או כתרי זרקוניה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/02/2023 | 20:33 | מאת: ירדן

שלום, אני מתלבטת אם לעשות כתרי זרקוניה או ציפויי איימקס, אלו שתי האופציות שהציעו לי, אין לי בעיות בשיניים והם בריאות הבעיה שהם עקומות, מה יותר עדיף מה ההבדלים?

האם בדקת אופציה של יישור שיניים?

01/03/2023 | 07:15 | מאת: ירדן

כן, בגדול אני רוצה לעשות את זה מהר לפני חצונה בעוד 4 חודשים ולכן הבנתי שזה האופציה המהירה ביותר

01/03/2023 | 07:17 | מאת: ירדן

כן, פשוט אני רוצה לעשות את זה מהר לפני החתונה שלי בעוד 4 חודשים והבנתי שזה האופציה המהירה ביותר

ההחלטה אם כתרים או ציפויים תלויה במצב הפה שלך ואני לא יכול להגיד לך מה עדיף

02/03/2023 | 14:48 | מאת: שרון

אם מצב השיניים טוב תבררי בדחיפות לגבי יישור בסגנון אינוויזיליין. אני עושה עכשיו אבל זה קצת מורכב כי יש שיניים מסובבות. אם המצב שלך טוב יש חלופות שנותנות תוצאות תוך שבועות בודדים במחיר של פחות מ-10K

מנהל פורום רפואת שיניים