2 שאלות בעקבות דברייך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/02/2023 | 14:53 | מאת: מעניין

שלום רב, המצב- צחצחי בעדינות עם מברשת רכה בחניכיים מסביב לשן בינה בלסת תחתונה והכאב קל יותר מאשר לפני שבועיים, לפני טיפול הדוקטור. כמו כן, בעבר לאחר הצחצוח היה כאב מינימום חצי שעה ומקסימום 3 4 שעות, ואילו כהיום אין כאב לאחר הצחצוח אולי חד מאוד למספר שניות במהלך יום שלם , לא ממשי. משהו קליל ביותר. אני מעריך כי לפני הטיפול היה דלקת חמורה ואיחו כיום דלקת קלה. שאלותיי: 1. האם הסימנים שציינתי אכן מצביעים על דלקת קלה שבסופן של דבר תחלוף אם הזמן ובהרגלי צחצוח נכונים ועדינים כולל שטיפות שציינתי בהודעה קודמת? 2. האם התיאור מצב שציינתי למעלה הינו נורמלי ומצביע על שינוי חיובי בעקבות טיפול יסודי של הדוקטור? 3.אם אגרגר במי מלח באזור החנייכים הכואב שציינתי למעלה 10 דקות ומעלה זה לא יזיק, נכון? במהלך יומיים גרגרתי שעה? תודה רבה.

מבלי לבדוק ולצלם אין דרך לדעת אם יש דלקת או לא. גרגור במיממלח לא יכול להזיק

מנהל פורום רפואת שיניים