חיטוי סד לילה מה לעשות??????

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/02/2023 | 01:27 | מאת: בנוגע לסד לילה

ישלי כלבים לצערי הפלטה שלי לקיבוע ללילה של אחרי גשר נפלה במקום מזוהם בשתן והצואה של הכלבים שלי ושכחתי מזה והסד החדש שקניתי שמתי אותם באותו קופסה והם נגעו אחד בשני את הפלטה זרקתי לצערי אבל הסד החדש שהתנגש לקחתי אלכוהול בכוס 70 אחוז כיסיתי עד הסד הבעיה היא שקיפלתי אותו זה סד רך וגמיש האם לדעתך ככה נהרס לו הצורה אם הוא היה מקופל בכוס לא בצורה שלו ? והאם צריך חיטוי אחר או לזרוק לפח? באסה... שואלת על הסד לילה הרך שנגע בפלטה.

26/02/2023 | 01:27 | מאת: בנוגע לסד לילה

קיפלתי אותו ממש כדי שיתאים לכוס השאלה אם זה לא הורס את הצורה זה סד רך

26/02/2023 | 01:29 | מאת: סד לילכ

בעצם לא יודעת אם הוא גמיש אבל הוא רך

הייתי זורק את הישן ומזמין סד חדש

26/02/2023 | 08:06 | מאת: חיטוי

והחיטוי זה לא מה שיעזור לו נכון?

26/02/2023 | 08:19 | מאת: חיטוי

אלכוהול 70 אחוז אם השריתי אותו אז הוא נהרס נכון? פשוט הןצאתי מלא כסף על סדי לילה אולי זה השלישי שלי בגלל זה שאלתי אם יש אפשרות לחטאות ואם הוא נגע לי בדברים באודמים וכדורים פתוחים זה גם בעיה הכל לזרוק?

את מה שמזוהם לא הייתי מכניס לפה !

26/02/2023 | 09:15 | מאת: חיטוי

אני אזרוק את הסד ואעשה חדש תודה רבה דוקטור אבל אם הפלטה המזוהמת נגע לי בדברים פתוחים כמו אודמים בובות כדורים לבליעה לזרוק הכל???

לשיקולך. הרי גם ככה הבית לא סטרילי

26/02/2023 | 12:03 | מאת: המשך

החדר שלי כן סטרילי אבל מתי שהפלטה קרתה זה היה לפני הרבה זמן ושכחתי מזה אז לא היה לי סטריליות

מנהל פורום רפואת שיניים