כאב נקודתי בחניכיים תחתונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/02/2023 | 10:09 | מאת: יגאל

שמו לי כרגע גשר עד להשתלה, ומזה זמן עוד לפני הגשר )במשך 6 שנים היו הברזלים לקראת השתלה ולא המשכתי לטפל כך שנשארו רק מוטות הברזל לקראת השתלה) הכאב המציק הזה אם כך, החל עוד לפני שניגשתי לרופא ששם לי גשר. לוקח יומיים מוקסיפן אבל לא מרגיש הקלה, עדיין כואב. הרופא אגב בצילום, לא ראה דלקת לטענתו. מה זה יכול להיות? יש מצב שבגלל הליטוזיס בחלל הפה? )יש לי ריפלוקס( וגם הרגשת רגישות בשיניים מדי פעם כזה ,כאילו ששתיתי משהו קר. אשמח לקבל תשובה.

לא ברור למה אתה מתכוון ב"ברזלים". רגישות לקור נובעת מנסיגת חניכיים

מנהל פורום רפואת שיניים