דבר קל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/02/2023 | 08:01 | מאת: צריך

שלום דוקטור, דוקטור שעשה לי ניקוי חניכיים עמוק לאחר בעקבות דלקת בחניכיים סביב שן בינה בלסת תחתונה עם נתינת אנטיביוטיקה באזור שיש בו דלקת. במשך כשבועיים לא היו כאבים בעת צחצוח ולא דם. אתמול היה כאב קל ודם קל, אך אני חושב צחצחתי קצת קשה ולא רך. שאלותיי: 1. לצחצח את האזור שהיה בו דלקת יותר עדין ולאט והכאב יחלוף בעקבות הטיפול שעברתי? 2. תוך כמה זמן זה יחלוף כי טופלתי ביסודיות שם? תודה רבה

לצחצח בעדינות עם מברשת רכה. צחצוח אגרסיבי עושה נזק. תוך כמה ימים הכל יחלוף

מנהל פורום רפואת שיניים