עקירות לפני תותבות.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/01/2023 | 21:53 | מאת: נתנאל

היי עקרו לאבא שלי 9 שיניים בעיקר הצדדיות, כך שהוא לועס בינתיים עם הקדמיות, הוא עתיד לעקור עוד 3 שיניים ואז ישימו לו תותבות זמניות עד שיהיו מוכנות הקבועות. אך יש הפרש של ימים בין טיפול לטיפול בגלל השיקום ויוצא שהוא בלי שיניים הרבה ימים, האם ההליך הזה הגיוני? למה לא שמים זמניות בין לבין ומחכים רק אחרי שעוקרים הכל?

זה הגיוני. ההחלטה על מועד התקנת התותבות הזמניות תלויה במצב הפה ובמצב ההחלמה אחרי העקירות המרובות

מנהל פורום רפואת שיניים