תחליף לשן חסרה במקום גשר מרילנד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/01/2023 | 22:50 | מאת: פזית

שלום, לצערי אין לי אפשרות לשים גשר מרילנד כיוון שהסגירה של השיניים אצלי לא מאפשרת. האם קיים פתרון אחר שיכול לעזור לי למלא חסר של ניב עליון? השן הקבועה כלואה וכרגע יישור שיניים לא אפשרות.

לבחון אשרות לשתל. במידה ולא אז ניתן ליצר תותבת זמנית להוצאה -פליפר.

23/01/2023 | 07:19 | מאת: פזית

תודה רבה על המענה המהיר. לדעתי בגלל שן קבועה תחתונה שאינה הצליחה להיכנס לקשת היא נתקעת בשן שמעליה( המקום בו מניחים את התופסנים של המרילנד/פליפר ולכן גם זה פתרון שלא יחזיק. האם יש פתרונות נוספים? גם לשתל עצמו אין מקום מאותה סיבה.

מבלי להכיר את הפה לא ניתן יותר ליעץ

23/01/2023 | 08:54 | מאת: פזית

כיצד ניתן להגיע אליכם ליעוץ?

אני לא מקבל כרגע פציינטים.

מנהל פורום רפואת שיניים