שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/01/2023 | 10:47 | מאת: I

שלום ד"ר חיים, הומלץ לי לשטוף את הפה עם מרידול פעמיים או 3 פעמים בכל יום במשך 3 שבועות ברצף כדי להעלים את התחושות השונות שבפי (יובש, צריבה בלשון, תחושות לא נעימות שמקשים על דיבור). ההמלצה על רופא. שאלותיי: 1. שמעתי שזה יכול להכתים את השיינים. כמה פעמים כדאי לעשות בכל יום? פעמים או 3? 2. מה כדאי לעשות שזה לא יכתים את השיניים? 3. כמה זמן לחכות לאחר שימוש במרידול לשם שתייה ואכילה? 4. האם ניתן לצחצח שיניים ואז לאכול ואז לשטוף במרידול בבוקר וזה לא יכתים שיניים? תשובותייך יעזרו לי מאוד. תודה רבה.

כדי שלא יכתים את השיניים צריך לצחצח בקפדנות את השיניים לפני השטיפה.אפשר לאכול ולשתות לאחר חצי שעה.סדר הפעולות הנכון הוא לאכול ולשתות, אחכ לצחצח כהלכה ואז לשטוף

מנהל פורום רפואת שיניים