השתלת עצם-לכמה זמן מחזיק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/12/2022 | 20:03 | מאת: ניב

שלום דוקטור, האם עצם מושתל מחזיק לכל החיים בהנחה והכל בסדר או שיש לזה "פרק זמן" כמו לשתלים?

סביר להניח שבמהלך החיים תהיה ספיגה כזאת או אחרת. "לכל החיים" זה מושג לא נכון בכל מה שקשור להשתלות

27/12/2022 | 20:38 | מאת: ניב

ז"א שזה לעולם לא יהיה כמו עצם רגילה?

גם עצם רגילה לאט לאט נספגת עם הגיל, וככה גם עצם מושתלת

27/12/2022 | 20:54 | מאת: ניב

דוקטור תודה על המענה רציתי לשאול שאלה נוספת ברשותך עשיתי שתל 1 (לסת תחתונה)עד כה וצפוי לבצע עוד 2 שתלים נוספים (לסת עליונה) בהנחה והשתלים יחזיקו לשנים רבות מה קורה לאחר מכן כשצריך להחליף?להשתיל עצם נוספת?ולחכות או שזה עניין פשוט של החלפת השתל בלבד?

תלוי למה צריך להשתיל שוב. האם השתל נדחה, או שהעצם סביבו נספגה..

מנהל פורום רפואת שיניים