שאלה בנושא ציסטה בעצם משן קלועה שהיתה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/12/2022 | 20:53 | מאת: שולי דוידוביץ

אשמח לעזרתך לפני שנתיים בדיוק הוציאו לי מהלסת ציסטה בחצי השנה האחרונה העצם התנפחה באיזור הניתוח. דבר לא נוח, מרגיש כמו בלון שיש בפה, ובנוסף כנראה מהמצב בלוטת הרוק נחסמה (היה היצרות בצינורות הבלוטה כנראה מהנפיחות) מה ממליצים לעשות? פה ולסת בבית חולים אמרו שלא ניתן לעשות דבר, הגיוני? תודה

עצם שמתנפחת מרמזת על תהליך פעיל שמתרחש במקום.זה לא מצב שניתן להתעלם ממנו. באיזה בית חולים היית? פני למחלקת פה ולסת בבית חולים אחר

25/12/2022 | 21:48 | מאת: שולי דוידוביץ

בשיבא תל השומר ראה אותי מומחה פה ולסת. השאלה אם יטפלו בזה הנפיחות מהעצם תרד או תישאר ככה לכל הזמן?

אינני יודע להגיד אם הנפיחות תרד לפני שיש אבחנה. נסי להגיע לד"ר רייסר בפה ולסת של בילינסון

25/12/2022 | 21:56 | מאת: שולי דוידוביץ

הבעיה בטח שהתורים מאוד רחוקים זה רק להגיע למיון ומשם להתגלגל

מנהל פורום רפואת שיניים