מי פה טבעיים "פלנטורל" עם אלכוהול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/12/2022 | 12:35 | מאת: בתי

בס"ד צהריים טובים, שנים רבות אני משתמשת במי פה כגון ליסטרין פרדונטקס וכו' ללא אלכוהול אבל הבנתי שיש בהם חומרים לא בריאים כגון נפט וכו' ולכן הפסקתי את השימוש בהם. כעת רכשתי מי טבעיים בשם "פלנטורל" של ד"ר מלומד, ולאחר הרכישה ראיתי שאחד המרכיבים שם הוא אלכוהול, וזהו מרכיב שרופאי השיניים אמרו שלא טוב שיהיה במי פה. כעת אני אובדת עצות במה כדאי להשתמש והאם יש באמת בעיה עם האלכוהול במי פה הטבעיים. אשמח לקבל את דעת הד"ר ומה המלצתו לגביי מי פה שלא יפגע בפה ובחניכיים, תודה רבה.

מעולם לא שמעתי או קראתי שבמי פה יש נפט.זה לא מופיע במרכיבים.איפה שמעת דבר כזה? שימוש באלכוהול במי פה פסול מעיקרו היות ואצל צרכני אלכוהול רואים יותר גידולים בחלל הפה ובגרון

25/12/2022 | 12:49 | מאת: בתי

בס"ד תודה לד"ר על תשובתו המהירה, זה גורף גם לגביי י פה טבעיים עם רכיב האלכוהול? ואם לא להשתמש במוצר זה, במה הד"ר כן ממליץ להשתמש ואם בכלל כדאי. להשתמש במי פה. תודה.

מי פה שמכילים אלכוהול בעיניי הם פסולים. תבחרי מי פה שמכילים פלואור מכל חברה שהיא

מנהל פורום רפואת שיניים