טיפול וגשר מצד לצד לא כולל טוחנות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/12/2022 | 14:33 | מאת: עופרה

היי עברתי טיפול שכלל עקירת שיניים והסרת כתרים מעל שתלים. מהיום הראשון התלוננתי על כאבים בצד שמאל , כל הזמן כולל אחרי גשר קבוע מחרסינה ליוו אותי כאבים איומים. טסתי לדרום אמריקה ולא יכולתי לאכול בגלל כאבים שהעיפו לי את הראש, כולל דלקת חדשה בצד שמאל שטופלה באנטיביוטיקה . כעת נאלצתי להישאר בבואנוס איירס לחודשיים של טיפול מחדש כולל הסרת הגשר טיפול שורש בשיניים הקדמיות 4 שנשארו לי. הרופא המטפל סבור שכל העבודה שנעשתה בארץ לא טובה. אוכל נכנס, הגשר התנדנד ( הרופא בארץ שהלכתי אליו עשרות פעמים לפני טיול ידע והבטיח שהכל בסדר ) אציין שאני בת 64ֶ וזה הרס לי את הטיול הגדול האחרון שאעשה בחיי, כולל ביטול טיסה ומלון ושינוי גדול בתכניות. אשמח לשמוע מה דעתך. תבורך עופרה

לכשתחזרי ארצה את יכולה לפנות לעורך דין שמתמחה בתביעות של רשלנות רפואית ולתבוע את הרופא שטיפל בך. לחילופין, את יכולה להתקשר לטליה בהסתדרות לרפואת שיניים ולברר אם הרופא שטיפל בך חבר בהסתדרות. אם כן ניתן לפתוח הליך ברור ותביעה נגדו. תביעה בהסתדרות מהירה וזולה לעין שעור מתביעה עם עורך דין בבית משפט

מנהל פורום רפואת שיניים