פגיעה בשיניים עקב הזנחה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/11/2022 | 17:51 | מאת: רון

שלום דוקטור יש לי כמה כתמים לבנים על השיניים הייתי אצל שיננית והיא אמרה שיש לי פגיעה בשכבת האמייל של השן הזאתי.ויש לי בנוסף שן שקצת בצבע שחור שלפני כן היה לה כתמים לבנים. האם ניתן לטפל ולהחזיר את השיניים לקדמותם? והאם אחרי טיפול ניתן לבצע הלבנה?

אפשר לטפל בכתמים הלבנים על ידי התזת חומר מסויים ואחכ כיסוי עם חומר סתימה לבן. אפשר את השן הכהה לנסות להלבין

06/11/2022 | 20:01 | מאת: רון

תודה רבה על התשובה המהירה שאלתי היא האם אפשר לעשות הלבנה לכל השיננים הקידמיות(הלבנת שיניים לחיוך) לאחר סיום הטיפולים

בהחלט כן

מנהל פורום רפואת שיניים