תפרים שנפתחו לאחר עקירה והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/10/2022 | 05:42 | מאת: ערן

עשיתי לפני 4 ימים עקירה של שן טוחנת והרופא אמר שאין מספיק עצם כדי להכניס שתל ולכן עשה השתלת חומר עצם ושם על זה ממברנה ותפר הכל. מיום ליום התפרים נפתחים וממש רואים את הממברנה הלבנה מבצבצת ויש כאבים עזים כל פעם שאני אוכל משהו, אפילו שזה בצד השני. אני על אנטיביוטיקה וצריך לקחת אופטלגין לשתק את הכאב 3 פעמים ביום. הרופא טוען שזה טבעי ושהכל תקין שהתפרים נפתחים ושרואים את הממברנה. האם זה נכון??

היה עדיף שכל המקום יהיה סגור עם תפרים כי כשזה פתוח כל המילוי יכול לצאת החוצה. קח אדוויל שלוש פעמים ביום. זה יפחית נפיחות וכאב

מנהל פורום רפואת שיניים