דלקת בשן בינה ומוקסיויט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2022 | 13:30 | מאת: אודליה

שלום , יש לי דלקת בשן בינה שמקרנה לי לכל השיניים והחנייכיים , רופא אמר שצריך לקחת אוגמנטין והרוקח נתן לי מוקסויט 500 שלוש פעמים ביום במשך שבוע , היום זה היום ה6 ואין הטבה (אולי בהתחלה ) הלכתי לרופא שינים אחר והוא אמר שזה לא אותו דבר ושאקח אוגמנטין של 875 , רופאת משפחה אמרה לי שאסור לי כי זה חזק ויכול להזיק לי יש לציין שאני בתת משקל ויש לי גם מעי רגיז ומערכת חיסון חלשה הרופאה אמרה לי להמשיך לקחת מוקסויט לעוד שבוע ( או עשרה ימים ) אני ממש חלשה גם אשמח לתשובה תודה

תמשיכי עם מוקסיפן שלוש פעמים ביום , ושיטפי עם מי פה קורסודיל פעמיים ביום אחרי צחצוח קפדני

30/10/2022 | 14:27 | מאת: אודליה

תודה על התשובה המהירה . למשך 10 ימים ? כאילו עד 5 ימים ?

עד שמרגישה הטבה

02/11/2022 | 10:28 | מאת: אודליב

אתמול הרגשתי הטבה אחרי שסיימתי 7 ימים את האנביוטיקה מוסקויט אז לא לקחתי רק פעם אחת בבוקר היום קמתי עם כאבים בשן בינה כאילו היא צומחת שם או שעדיין יש דלקת לקחתי שוב אנביוטיקה תוך כמה ימים לסיים אמרת עד שמרגישה הטבה אבל זה פעם ככה פעם ככה אתמול זה נחשב יום או לא אם לקחתי פעם אחת כי הרופאה משפחה אמרה עד 10 ימים? וחוץ מזה ממש כואב לי כל הגוף ואני עייפה זה מהכדורים ? תודה

כן

מנהל פורום רפואת שיניים