חניכיים דלוקות אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/09/2022 | 12:36 | מאת: ניסו לוי

חניכיים דלוקות יותר משבוע גילו לי קנדידה בלשון. האם היא יכולה לגרום לדלקת החניכיים הזו שלא מרפה? כרגע מטופל בדקטרין ג׳ל.

לא סביר שזאת הסיבה. האם אתה באופן כללי בריא?

19/09/2022 | 20:00 | מאת: ניסו לוי

כן וגם בדיקות דם שיצאו אתמול תקינות כולם. ללא סימני דלקת crp.

בוא נקווה שתוך מספר ימים הכל חולף. בנוסף, נסה להחליף את משחת השיניים שלך. אולי אתה אלרגי לאחד המרכיבים של המשחה הזאת

19/09/2022 | 21:29 | מאת: ניסו לוי

ד״ר הבעיה שכל החניכיים נפוחות ודלוקות והתחילו לזוז כמה שיניים, הרופא אמר שהם זזות רמה 1 וחצי. ואין טעם כרגע לקיבוע. אולי מדובר בספיגת עצם? זיהום דלקתי בעצם? צריך בשביל זה צילום פנורמי או פימוי עצמות? תודה רבה לך

צריך צילום סטטוס פריאפיקלי

19/09/2022 | 22:15 | מאת: ניסו לוי

העלתי לך אני מודה לך! https://i.postimg.cc/tR5p06ss/3549-F5-C1-8276-4-B97-BE55-3-AB4-BBE55991.jpg

אין נסיגת חניכיים משמעותית

מנהל פורום רפואת שיניים