דלקת חניכיים........

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/07/2022 | 14:36 | מאת: אילן

שלום יש לי דלקת בחניכיים בצד ימין רציתי לדעת אם זה יכול לעשות כאבי שיניים חזקים בחלק מהשיניים שיש לי שם כתרים ההיתי אצל רופאת שיניים עשו לי צילום ולא ראו משהו בשיניים חוץ מהדלקת חניכיים ואמרה שצריך להיות במעקב אשמח לתשובה

ההגדרה "דלקת חניכיים" לא מאפשרת לעשות אבחנה ללא בדיקה וצילומים. במידת הצורך לך לרופא נוסף לבדיקה

24/07/2022 | 14:54 | מאת: אילן

לא הבנתי בדיוק סליחה ההיתי אצל הרופאה החניכיים שלי נפוחים ומדממים שמעבירים חוט דנטלי באזור אחד של שן שיש בה כתר מה זה אומר ועוד פעם סליחה לא הבנתי

דלקת חניכיים יכולה לנבוע מהרבה סיבות : אי התאמה של שולי הכתר, חוסר בנקודת מגע עם השיניים הסמוכות, סדק בשן או בשורש, צחצוח אגרסיבי, שימוש במברשת קשה מידי.

מנהל פורום רפואת שיניים