הלבנת שיניים אצל רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/06/2022 | 11:24 | מאת: עומר

היי יש לי שיניים צהובות אני מעוניין לעשות הלבנת שיניים קבעתי תור לרופא שיניים בכללית הקופת חולים שלי אני לא רוצה הלבנת שיניים "אגרסיבית" בלי השחזת שיניים יש הלבנה שהיא יותר כמו משחה או קרם ששמים על השיניים? משהו כזה? כימי אולי? קיים דבר כזה?

יש הלבנה שבה אכן אתה מורח קרם הלבנה בבית. בקש מהרופא ערכת הלבנה ביתית

22/06/2022 | 14:15 | מאת: עומר

היי הלכתי לרופא שיניים והוא אמר לי באמת על ההלבנה הביתית שמודדים לי את הפה ואני מקבל סד הביתה עם מזרקים ושם את זה כ3 פעמים בשבוע ויש הלבנה בהדרגה יש לי 2 שאלות אלייך בבקשה 1. 1400 זה מחיר לגיטימי? 2. בגלל שזה הלבנה ביתית האם התוצאות שלה טובות?

המחיר הוא בתחום הסביר. הערכה שאני אוהב ומשתמש כבר עשרות שנים היא "אופלשנס"

מנהל פורום רפואת שיניים