מרידול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/06/2022 | 01:06 | מאת: מתעניין

לכבוד ד"ר חיים, הנני מתעניין בשימוש במרידול. להלן שאלותיי - 1. במי פה "מרידול לשיניים מגורות" רשום כי במקרים נדירים תיתכן הכתמה של השיניים. האם שימוש במי פה זה מינימום 3 פעמים בשבוע במשך חצי דקה - דקה מכתים שיניים? 2. האם שימוש במשחת שיניים "מרידול" מכתים שיניים? 3. קראתי כי משחת שיניים + מי פה מרידול מעולים למניעת מחלות חניכיים, רגישות חניכיים וגם מעט רגישות שיניים , מניעת עששת ופלאק, חיזוק אימייל וריח מפה ועוד. האם המידע הנ"ל נכון? 4. האם שימוש קבוע במשחת שיניים ומי פה מרידול (משחה - כל יום, מי פה - מינימום 3 פעמיים בשבוע) יועיל עבורי בכל היתרונות שציינתי בשאלה 3 ועוד דברים ולא יפגע בי? תודה רבה.

המשחה ומי הפה הם מעולים. כדי שלא תתרחש הכתמה יש לצחצח את השיניים בקפדנות לפני השימוש במי פה.שימוש קבוע יכול להפחית חורים בשיניים, דלקות חניכיים ולמנוע ריח פה

מנהל פורום רפואת שיניים