השפעת ציפרלקס על השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/06/2022 | 19:59 | מאת: מישהו

דוקטור שלום, רציתי לדעת עד כמה משמעותית יכולה להיות ההשפעה של ציפרלקס על השיניים בהתחשב בעובדה שזה גורם לתופעות לואי כמו פה יבש ושחיקת שיניים? קצת רקע עליי: בן 24, משתמש במשאף סימביקורט, שיניים צפופות וחותכות עליונות שחוקות. הולך לראות שיננית ורופא שיניים על בסיס קבוע פעם בחצי שנה. רציתי לדעת אם יש ממה לחשוש? איך הכי מומלץ להתמודד עם הבעיות הללו כדי למנוע נזק? אני די חרד לגבי השיניים שלי. מתנצל אם זה נשמע קצת מטורלל.

הייתי ממליץ לך לבקש מהרופא שיתקין לך night guard סיליקוני גמיש נגד השחיקה. כמו כן יש לשטוף את הפה עם מי פה קולגייט טוטאל לפני השינה. חייך ואל תדאג

14/06/2022 | 21:25 | מאת: מישהו

תודה רבה! ובמידה וזה נגיד יימשך רק לשבועות הראשונים, זה לא באמת מספיק זמן כדי לפתח חור במידה ואני מקפיד על היגיינה כרגיל? אני גם מרבה ללעוס מסטיקים ללא סוכר עם קסיליטול.

תעשה את השטיפות עם מי הפה ותוכך להיות רגוע ששום חור לא יווצר

מנהל פורום רפואת שיניים