שריטות בזגוגית השן.מה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/02/2022 | 20:02 | מאת: יעקב

יש לי שריטות בזגוגית החיצונית של השן של הניב העליוו והשן מאחוריו . יש שם רגישות גם בצוואר השן. האם חשוב לטפל בזה ? ואיך ניתן באופן שמרני? כי אמרו לי שקומפוזיט יכול לעשות יותר נזק היות וצריך להוריד חומר שן בכדי להדביק את החומר . דורפאט לא ממש עוזר . מה לגבי איטום חריצים , האם יחזיק? או שיש אופציה יותר טובה ?

מרגע שפני השטח עם חריצים הם אוגרים שאריות מזון, לכן הייתי שוקל למלא אותם עם קומפוזיט.ניתן לבצע קומפוזיט גם בלי להוריד חומר שן

מנהל פורום רפואת שיניים