משפחת שיניים טוס מוס - ג'יסי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/07/2021 | 11:23 | מאת: משה כוהן

שלום דוקטור, אני בן 25 ויש לי כתמים לבנים בשיניים קבועות בשפה העליונה , על גבי 3-4 שיניים קידמיות , לדוגמא http://www.drdayan.net/wspots.html . הלכתי לפני שבוע לבדיקת שיניים אצל רופא משירותי בריאות של מכבי , והוא אמר לי שיש משחת שיניים בשם טוס מוס , של ג'יסי , שיכולה לעזור בהורדת הכתמים הלבנים. הרופא לא הסתכל יותר מידי על השיניים לכן אני קצת לא בטוח בהאם להשתמש במשפחה זו ואיך , הוא פשוט אמר לי לבדוק על זה באינטרנט. אשמח לייעוץ , ואיזה אלטרנטיבות יש לטיפול בבעיה. תודה.

tooth moose נועדה לטפל בשיניים רגישות ולא להוריד כתמים לבנים. אם הכתמים הלבנים הם שיטחיים ניתן לטפל במיקרו אבראזיה שבה מסירים שכבה של הכתם וממלאים בחומר סתימה שמתאים לצבע השן

מנהל פורום רפואת שיניים