לקראת כתר לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/05/2021 | 20:37 | מאת: מישהי

שלום רב, לפני כשבוע עברתי השתלת שן אצל כירורוג. ביקרתי אצל רופא השיניים שלי לקראת הדבקת כתר זמנית ובמסגרת דבר זה רופא השיניים שלי השחיז את המקום, את הבורג, אני מניחה, ולקח מידות בשביל הכתר הזמני. רציתי לשאול האם עשה נכון? כי הבנתי שמשחיזים לאחר טיפול שורש ולא שמעתי לאחר השתלה... דבר שני: הבנתי שהכתר הזמני יעלה בסביבות 400 שקל, האם זה מחיר סביר? רק בעוד חצי שנה יבריגו לי את הכתר הקבוע. האם ניתן להסתדר ללא כתר בכלל עד שיוברג הכתר הקבוע? מדובר בשן מספר 15. תודה מראש ובברכת שבוע טוב!

גם אני לא שמעתי שמשחיזים מבנה בפה שבוע אחרי השתלה. המחיר בהחלט סביר. ניתן ההחלט ללכת ללא כתר זמני ובתנאי שתוברג מעל השתל כיפת ריפוי

מנהל פורום רפואת שיניים