טיפול יומיומי בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/05/2021 | 22:46 | מאת: אבישי

שלום אני בן 62 עם בעיות בריאות. משתדל מאוד לשמור על השיניים. מצחצח פעמיים ביום וגם לפני כן מעביר קיסם פלסטיק כזה בין חלק מהשיניים. רציתי לשאול האם כדאי להשתמש גם ב 1. מי שטיפה פלואוריד כמו מרידול קולגייט ליסטרין וכו'? זה מועיל? 2. האם יש תועלת בשטיפה יומית במי מלח? 3. האם כדאי להשתמש גם במשהו שמשפריץ סילון מים? תודה רבה

שימוש במי שטיפה שמכילים פלואוריד לאחר הצחצוח יכולים לסייע במניעת חורים בשיניים. אם אין לך בעיות חניכיים אז שטיפה במי מלח מיותרת. יש להשתמש במברשת שיניים רכה בלבד. השימוש ב "סילונית" מיועד למי שיש לו כתרים ,גשרים או שתלים.

מנהל פורום רפואת שיניים