תןכנית טיפול גדולה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/05/2021 | 23:27 | מאת: ירון

איך אני כפציינט יכול להקטין סיכון, בעת התחייבות על סדרת טיפולים בסכום כסף גדול מאד? האם עליי לשלם באמת הכול מראש (בתשלומים) ? ומה אם חלילה יקרה משהו למרפאה, או חלילה לרופא ? מדובר בסדרת טיפולים שתמשך זמן רב... ברור לי שגם הרופא רוצה להיות שקט ולדעת שלא תהייה לו בעיית גבייה אז איך מגשרים על הפער ?

אתה בהחלט צודק בחששות שלך . אני לא רואה שום סיבה לשלם מראש על סדרת טיפולים שתימשך זמן רב. זה אמנם הנוהג במרפאות מסויימות אבל אין לו הצדקה. אם אין ברירה כדאי אולי לשלם בצקים. יש לרשום את שם הרופא כמוטב ולא להשאיר את הצק פתוח. יש לשרטט שני קווים אלכסוניים ולכתוב לא סחיר.

מנהל פורום רפואת שיניים