כאבים בשן סמוכה לעקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/04/2021 | 22:23 | מאת: ליאור

שלום רב דוקטור יקר.אני בן 42 ולצערי לאחר כל ניסיון החל מחידושי טיפול שורש וכתרים זמניים נאלצתי לעקור את שתי שיניי הקדמיות.שן 21 ו11. בגלל סדקים וציסטות שראיתי במו עיניי.אתמול בלילה ועד היום יש כאבים קלים.שאלתי היא האם זה טבעי שהשיניים הצמודות לשיניים שנעקרו כואבות לי?הכאב הוא בנקישה בלבד.תודה מראש ושבת שלום.

הכאב כנראה נובע מלחץ קל שהופעל על השיניים הסמוכות בזמן העקירות. נסה לקחת אדוויל שלוש פעמים ביום וראה מה המצב ביום ראשון. רפואה שלמה

30/04/2021 | 22:40 | מאת: ליאור

תודה על תשובתך המהירה.שאלה לסיכום האם הלחץ שאתה מדבר עליו הוא לחץ ישיר על השן או שזה לחץ עקיף כלומר שהמברג לא נגע בשן.אני שואל כי מן הסתם הייתי תחת הרדמה חזקה וגם אם הרופא פגע לי בשן הסמוכה לא יכלתי להרגיש ב100 אחוז ביקשתי ממנו להפסיק לשנייה כי הרגשתי כאילו הוא לוחץ על שן ליד שן 11 אך אמר לי שלא מתקרב ונוגע בכלל.יש לציין שהרופא הוא רופא מצויין.שוב תודה רבה מראש ושבת שלום.

אינני יכול לדעת אם היה מגע ישיר או לא אבל זה לא משנה. הכל יסתדר מעצמו. שבת שלום

מנהל פורום רפואת שיניים