טיפול שורש שן 36.......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/04/2021 | 22:07 | מאת: אור

היי עשיתי טיפול שורש היום בשן 36. לאחר 2 שעות מסיום הטיפול עדיין יש רגישות בשן לקור. אציין כי היא לא סיימה את הטיפול הוא קבעה לי תור נוסף לעוד שבועיים לסיום הטיפול. האם זהו מצב תקין שיש רגישות לקור אחרי טיפול שורש ? עבר 3 שעות מסיום הטיפול.

אם בשלב הראשון של הטיפול הרופאה הוציאה את כל העצבים אז לא צריכה להיות רגישות לקור. אם יש רגישות אז אולי לא הוצאו כל השלוחות של העצב או שהרגישות היא משן סמוכה

27/04/2021 | 22:11 | מאת: אור

הייתה תעלה אחת שהרגשתי כאבים גם בזמן ההרדמה, והיא אמרה שהיא שמה חומר חיטוי וזהו.

אז כנראה טרם נשלף העצב ולכן יש עדיין קצת רגישות. זה סביר

28/04/2021 | 20:19 | מאת: אור

יכול להיות שבגלל זה יש לי שלב 2 של הטיפול שורש - (והאחרון) עוד שבועיים. מודה לך מאוד דוקטור, עזרת לי מאוד לא מובן מאיליו. תבורך !

בשמחה. רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים