טיפול שורש בשן 36 - מומחה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/04/2021 | 13:01 | מאת: אור

היי, לאחרונה התחלתי טיפולי שיניים והרופא שיניים אמר לי שיש צורך בטיפול שורש בשן 36 (טוחנת) + כתר. אך הוא אמר שזה טיפול שורש שדורש מומחה בטיפולי שורש וזה טיפול של שעתיים וחצי. (בפעם אחת). ששאלתי אותו למה צריך מומחה הוא הסביר לי על משהו שהשורשים עקומים. אדגיש כי צריך לטפל ב 3 תעלות. מה אתה חושב? תודה ויום טוב.

יש לא מעט הוכחות, שאחוזי ההצלחה בטיפולי שורש שנעשים על ידי מומחה, הם כפולים מאשר אצל רופא רגיל. שן 36 היא אחת השיניים הכי חשובות בפה ועל כן הייתי אכן ממליץ לבצע אצל מומחה לטיפולי שורש

25/04/2021 | 20:19 | מאת: אור

שלום דר נווימן חיים, מודה לך העזרה אך יש לי שאלה נוספת. האם בזמן הטיפול שורש אני חש בכאב מסוים?

לא אמור להיות כאב כי מרדימים בהרדמה מקומית. לא לדאוג

מנהל פורום רפואת שיניים