שאלה בנוגע להחלפת מבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/04/2021 | 08:44 | מאת: דרור

מחליפים לי גשר של 4 שיניים בשל הצורך בעקירת שן ושתל. תחת הגשר היה לי מבנה דק עם הברגה. הרופאה החליפה לי את המבנה. למעשה אני לא בטוח אם היא הוציאה אותו במלואו או רק חיזקה אותו עם תוספת. בזמן הפעולה היה לי סקשן בפה ולעיתים הסייעת הפעילה סקשן יותר חזק. שאלתי היא - האם יכול להיות שההגנה הזו לא מספיקה במקרה של הימצאות כספית במבנה? אני מטופל בכללית סמייל ואני סומך על כך שהרופאים הינם מקצועיים ויודעים כיצד לפעול. תודה

בחומר של הסתימה או המבנה אין כספית חופשית. הכספית נמצאת בתרכובת ועל כן איננה מסוכנת

מנהל פורום רפואת שיניים