כאב עמום בסביבות השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/04/2021 | 02:11 | מאת: עזרה

חלפו בין 10 לבין 11 חודשים מאז שעשיתי סתימות לבנות בשתי שיניים תחתונות טוחנות. זה יום שני שאני מרגיש כאב עמום (תחושתי בלבד), כאב שאני מרגיש אותו לפעמים באזור של שתי השיניים. אני מציין זה לא תמיד. כאשר נגעתי עם אצבע נקייה כמובן בהן, לא הרגשתי שום כאב (הכל היה טוב). האם הכאב הזה יחלוף? האם הוא יעבור בתוך שבוע? במה מדובר? זו רק תחושות לפעמים. אשמח לתשובה ולעצה.

יש לבדוק מספר דברים: האם יש נקודת מגע הדוקה מספיק בין השיניים כך שלא נכנס אוכל סיבי. לבדוק אם אין סדק בסתימה. אם הכאב נמשך יש לגשת לבדיקה ולצילום נשך

25/04/2021 | 07:00 | מאת: עזרה

לאחר שימוש יום אחד במי מלח (פעמיים/3 באותו יום) הכאב חלף. כמו כן, אין לי חור בשן או בסתימה ונקודת חיבור בין השיניים היא בסדר. האם זה סימן טוב? האם זה מצביע שהכל בסדר? אשמח לתשובתך. תודה.

זה בהחלט סימן טוב ומעודד

מנהל פורום רפואת שיניים