שימוש במי פה ונסיגת חנייכים קלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2021 | 01:13 | מאת: איתי

האם שימוש יום יומי במי פה למי שיש לו נסיגת חנייכים קלה בשני שיניים בלסת העליונה ממולץ ? אם כן אז איזה מי פה ? שנית השבוע בטעות במהלך הצחצוח בלסת העליונה בחנייכים העליונות אני בטעות שרטתי את בחנייכים ויש לי עכשיו רגישות קלה. אני יכול להמשיך להשתמש במי פה ?

השימוש במי פה שמכילים פלואור , יכולים להועיל לכל אחד, ועל אחת כמה וכמה למי שיש לו נסיגת חניכיים. ניתן להמשיך ולהשתמש גם לאחר הסריטה. יש להקפיד על שימוש במברשת שיניים רכה בלבד. קנה מי פה של חברות ידועות.

מנהל פורום רפואת שיניים