רכישת השכלה של רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/04/2021 | 11:14 | מאת: כינוי מירי

טופלתי במשך שנים ארוכות ע"י רופאי שיניים שלמדו ברוסיה, ירדן, הונגריה, ללא הצלחה וכל פעם נעקרו עוד ועוד שיניים, וכתרים נפלו התפרקו, ושוב הותקנו ושוב נפלו. אחרי עשרות שנים של סבל, המליץ ידיד לפנות לרופא שלמד בישראל. הרופא נדהם על הטיפולים שבוצעו בטיעון שהשיניים קטנות והשיקול להרכיב עליהם כך כתרים - היה שיקול מוטעה. היה צפוי שיפלו. ברור שלרופא מקצועי טוב יש שורה של תכונות ומיומנויות, אך האם אתה סבור שקיים הבדל בין מי שלמד בארץ או במקומות שציינתי מבחינת המוסד והידע הנלמד? תודה

כדי להיות רופא טוב צריך שילוב של בית ספר ומורים טובים, אבל גם סטודנט טוב.... מקווה שעכשיו את בידיים טובות ומיומנות. רפואה שלמה!

מנהל פורום רפואת שיניים