כאבים בחניכיים לאחר עקירת שן טוחנת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/03/2021 | 23:50 | מאת: חגית

מזה כשבוע לאחר עקירת שן טוחנת כאבים בחניכיים. רופא השיניים טוען שיעבור וכי עלי רק לשטוף במי מלח. האם להסתפק בכך או לפנות לחוות דעת נוספת ?

יתכן ופיתחת "מכתשית יבשה" כתוצאה מהשטיפות. גשי למרפאה כי ניתן לשים חומר מרגיע במקום העקירה והכאב יחלוף כלא היה. חג שמח

27/03/2021 | 14:02 | מאת: חגית

תודה רבה על התשובה. -האם עלי להפסיק את שטיפות המלח? -האם ניתן למרוח ג'ל קורסודיל? שוב תודה וחג שמח. חגית

אני לא הייתי ממשיך עם השטיפות. הקורסודיל מחטא אבל לא יעלים את הכאב.

מנהל פורום רפואת שיניים