שן תחתונה עם סתימה (46)

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/03/2021 | 13:57 | מאת: אנונימי

שלום יש לי סתימה שיחסית קרובה לעצב בשן 46, סתימה כסופה. לפני כחודש בערך היו לי שם כאבים שחלפו למחרת לגמרי. עשיתי בדיקה כללית לפני שבועיים שכללה צילום נשך+צילום פנורמי ונאמר שהמצב שלי טוב ושההיגיינה מעולה (אני באמת מקפיד). ביומיים האחרונים חזרו כאבים לא ברורים בשן 46. יש לציין שאני במהלך טיפול אורתו׳ ובתחילת השבוע הוחלף לי חוט ברזל. האם יש סיכוי שאני צריך טיפול שורש למרות שלפני שבועיים הרופא אמר שהצילומים תקינים לגמרי? יתכן שמדובר בלחץ של הגשר? אשמח לתשובות.

בהחלט יכול להיות שהכל תקין ומקור הרגישות הוא בלחץ של יישור השיניים

25/03/2021 | 15:28 | מאת: אנונימי

לפי המצב המתואר מה הסבירות שיש צורך בטיפול שורש? (ברור לי שקשה להעריך אבל עדיין). הכאב לא מעורר חשש למרות שמדובר בכאב בשן עם סתימה יחסית עמוקה?

בהעדר בדיקה וצילום לא ניתן כלל להעריך את הצורך בטיפול שורש

25/03/2021 | 15:41 | מאת: -

איזה צילום צריך כדי להעריך זאת? לפני כשבועיים נשך+פנורמי יצא תקין לגמרי

מנהל פורום רפואת שיניים