שן קדמית שהשחירה לאחר טיפול שורש וחידוש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/03/2021 | 13:58 | מאת: לירז

היי. עשו לי טיפול שורש בשן קדמית. ומאז היא השחירה. ביצעתי חידוש של טיפול שורש אצל מומחה - להוצאת הבורג, מבנה והלבנה. זה עלה המון והחזיק רק לשנה. כך שהרגיש מיותר. כעת השן חזרה להשחיר. ברצוני להימנע מכתר. מבחינה שמרנית ואסטתית. ולהלבנה יש השלכות בריאותיות מסוכנות (רדיואקטיביות) ויעילות לזמן קצר. האם לדעתכם למינייט יצליח לכסות את ההשחרה? או מה עושים??? אני מרגישה בין הפטיש לסדן

חומרי ההלבנה אינם רדיואקטיבים ! אני בספק אם למינייט יצליח להסתיר את הצבע הכהה. כנראה שרק כתר מותאם כהלכה יצליח לתת מענה אסטטי. יתכן שיהיה גם צורך בהחלפת היתד של המבנה

מנהל פורום רפואת שיניים