שתי שיניים לא ברורות...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/03/2021 | 10:45 | מאת: שירי

לפני שבועיים עשיתי כתר. לאחר מספר ימים כשעדיין היו כאבים הרופא רצה לעשות גם טיפול שורש (בשן שבה נעשה כתר), כשהגעתי לטיפול , הרופא ראה שכל החניכיים מודלקות כתוצאה מהעבודה על הכתר והמליץ לחכות. בינתיים עברו הכאבים בחניכיים אבל מאד מאד כואב לי בשן עם הכתר. כעת הרופא טוען שהעצב בשן עם הכתר בסדר כי אני מגיבה לקור, ואולי זו השן האחרונה (27), אין לי שיני בינה. בשן האחרונה אני זקוקה למומחה לטיפול שורש, והרופא אמר שהוא לא בטוח שיש מספיק מקום לעשות כתר. אני בכאבים ולא יכולה ללעוס בצד הזה. האם יש להתעקש על טיפול שורש בשן עם הכתר, האם עדיף לעשות טיפול שורש בשן 27 ולראות, או לעקור וזהו? אני שואלת כי אני בחו״ל וצריכה לקבל החלטות דיי מהר. אני לוקחת בחשבון שאין לך את כל הנתונים, אבל מניסיונך. תודה רבה

הנתונים שלך לא מאפשרים לתת אבחנה, אבל מרמזים על צורך בטיפול שורש בשן 26.אם יש לך אפשרות, פני למומחה לטיפולי שורש לאיבחון וטיפול. נראה לי שאת זקוקה לרופא ברמה קצת טובה יותר

מנהל פורום רפואת שיניים