טיפול שורש או רק כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/03/2021 | 11:28 | מאת: שירי

לפני ארבעה ימים עשיתי לראשונה כתר. במהלך הטיפול הרופא אמר שהוא הגיע לעצב ושאצטרך לחכות מספר שבועות כדי לדעת האם יהיה צורך גם בטיפול שורש במידה שהעצב יעשה בעיות(כאבים ורגישות לקור). עד אתמול היו לי כאבים חזקים בכל הצד שבו בוצע הטיפול שהגיעו עד האף, ולא יכולתי לאכול או ללעוס בו. (אני כבר מספר חודשים מנועה מללעוס בצד הנ"ל).היום הכאב נרגע והאף 'השתחרר' אבל עדיין האזור רגיש וכואב. האם יש אפשרות שעם הזמן העצב ירגע והכאבים יפסקו, או לפנות לפרוצדורה של טיפול שורש? שאלה אחרת, הכתר נורא לבן ביחס לשאר השיניים, האם יש אפשרות להצהיב אותו כשהוא כבר בפה? תודה רבה!

אם הכתר מודבק זמנית אז ניתן להסיר אותו ולשלוח לשינוי צבע במעבדה. אין לי מספיק נתונים לדעת מה מצב העצב אבל נראה שיהיה צורך בטיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים