שן בינה כאבים עקירה אודה לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/02/2021 | 12:23 | מאת: ענבל

שלום בת 28 ביום ראשון הולכת לבצע עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה.חצי כלואה. במקום יש עששת . חור ענק וכאבים חזקים. אין לי נפיחות או משהו שנראה לעין אבל כאבים פועמים שמקרינים גם .ומגיעים בגלים. לדעתי מצב דלקתי חריף. האם עד יום ראשון מותר להעזר על דעת עצמי באנטיביוטיקה מוקסיוויט פורטה 500 ( מוקסיפן( שיש לי בבית 3 פעמים ביום? זה יעזור ואם לא מה ממליץ לקחת תודה ד"ר

לא נראה לי שמוקסיפן עשוי לשפר את המצב. הייתי מנסה שילוב של אופטלגין + advil,שלוש פעמים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים