עקירת שן בינה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/02/2021 | 21:45 | מאת: אתי

היי , שבוע 16 להריון. צריכה לעקור שן בינה בצד שמאל בלסת תחתונה . יש חור גדול שגורם לכאבים מאוד חזקים . הייתי אצל שלושה רופאים פרטיים . שתיים מהם לא מוכנים לטפל בי ומפנים לבית חולים . אומרים שמדובר בשן בינה חצי כלואה שיושבת על העצב . רופא אחד אומר שזו לא שן בעייתית לעקירה ושאין בעיה לבצע אצלו את העקירה. אני בלחץ ולא יודעת למי ללכת , האם לרופא הפרטי או לגשת לייעוץ לבית חולים . מצב צילום פנורמי שביצעתי. אודה לקבלת חוות דעת ממך. תודה

16/02/2021 | 21:46 | מאת: אתי

מצב תמונה

אין באפשרותי לראות צילומים מצורפים. נראה לי שבגלל ההריון, ובגלל ששני רופאים נרתעו מלבצע עקירה, הייתי מתיעץ עם מומחה לכירורגית פה ולסת או פרטי או בבית חולים

מנהל פורום רפואת שיניים