רוצה לאכול ולעשן האם מותר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/02/2021 | 15:56 | מאת: אחרי שיחזור בהול

שלום אני אחרי סתימת לבנה בשיניים הקדמיות שהם קוראים לה גם שחזור לסתימה אני רוצה לדעת האם אחרי שעתיים אוכל לעשן מבלי שיפגע בסתימה עצמה ואם אסור שתייה עם צבע מה כן מותר לשתות מלבד מים האם שוואפס תפוחים ? מים טעמים דברים מסוג אלה שאין לה צבע ממדים מלבד אולי צבע מאכל האם אוכל לשתות ולאכול רגיל או גם לאכול דברים נטולי צבע אגב לא עשיתי הרדמה אשמח לתשובה דחופה בנושא

בשעות הראשונות רצוי להימנע מעישון ומאכילה ושתיה של מזון עם פיגמנטים

14/02/2021 | 16:37 | מאת: הכוונה לשעתיים ?

התכוונתי שאחרי שעתיים מותר ?

24/05/2022 | 12:54 | מאת: מתן כהן

האם מותר לי לעשן אחרי הרדמת פה

כן

מנהל פורום רפואת שיניים