השתלה כתרי זרקוניה מסוג EMAX

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/02/2021 | 20:21 | מאת: שמש

היי עשיתי שתלים בכל שיניי העלינות כתר מזרקוניה מסוג EMAX אמרתי לרופא שלא יעשה אותן לבנות מידיי הוא בחר גוון B1 אני ואשתי לא מרוצים מהצבע זה בוהק מידיי ולא נראה טבעי. בעוד יומיים הוא צריך לעשות לי השחזה ולשים את התחתונות, הוא טוען שתוך כמה ימים הצבע ישתנה אני לא רוצה לשים את התחתונות ואז להתחרט האם יש צבע אחר שאפשר לעשות הוא טוען שכל צבע אחר לא יהיה לבן ולא ממליץ

B1 נחשב לצבע מאד לבן ולא טבעי. הצבע היפה הוא A3

12/02/2021 | 13:33 | מאת: שמש

תודה על העזרה התבלבלתי מה ששמו לי זה גוון A1

גם A1 נחשב בעיני בהיר מידי, אבל הכל עניין של טעם

12/02/2021 | 13:48 | מאת: שמש

האם הemax יכול להצהיב בעוד כחודש ? כי אם לא אעדיף להחליף גוון

לא נראה לי

מנהל פורום רפואת שיניים