שיננית עם מיכשור ידני

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/02/2021 | 10:59 | מאת: רןתי

שלום, אמא שלי מרותקת לבית ותמיד הזמנתי לה מיד שרה שיננית עד הבית. בקורונה הם הפסיקו לעבוד, והבאתי שיננית פרטית שהגיעה אך בניגוד ליד שרה שמביאים מיכשור חשמלי וגם ידני, היא הביאה רק את הסקפלר הידני. האם ניקוי אבן שהוא רק ידני יכול להיות שווה ערך לניקוי שהוא חצי חשמלי וחצי ידני? פשוט תהיתי האם להבא האם אפשר להזמין אותה שוב כשיד שרה יחזרו לעבוד או שעדיף את יד שרה עם השילוב של חשמלי וידני. תודה מראש

העבודה עם סקיילר חשמלי ורק אחכ עם ידני, קל ומהיר יותר לשיננית וגם לפציינט. שיננית טובה יכולה לבצע ניקוי טוב רק עם מכשירי יד

מנהל פורום רפואת שיניים