כאבים חזקים ...ץ.........

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/02/2021 | 22:06 | מאת: שושי

התחלתי טיפול שורש ויש לי כאבים הרופא אומר שיש דלקת שם ואולי בגלל זה הכאבים , השאלה אם לקחת מוקסיפן על דעת עצמי יכול להזיק , הטיפול שורש לא נגמר זה רק היה טיפול ראשון ,ממה יכול להיות הכאבים , כמו פיצוצים בשן זה בא בבומים כאילו השן מתפוצצת , אפשר לקחת מוקסיפן על דעת עצמי

לקיחת מוקסיפן אפשרית ולא תשבש את טיפול השורש, אבל יש לסכור שנדרש מרשם רופא למוקסיפן

07/02/2021 | 14:40 | מאת: שושי

לקחתי יום שישי בערב אנטיביוטיקה יום שבת היו לי כאבים ממש חלשים אז אני חושבת שבטח הכאב ירד לא מהאנטיביוטיקה כי אנטיביוטיקה משפיעה לאחר ארבעים ושמונה שעות ,השאלה אם כדאי להמשיך לקחת ..ונגיד יש דלקת שמצריכה אנטיביוטיקה שלושה ימים זה מספיק או שאפשר להפסיק בלי שום קשר לכואב או לא

מנהל פורום רפואת שיניים