2 שאלות אשמח לתשובה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/02/2021 | 12:22 | מאת: שואל

שלום יש לי שתי שאלות 1. שן שיש בה דלקת ועברתי בה לפני חודשיים טיפול שורש והוזרק לי חומר נגד הדלקת, ועדיין אחרי חודשיים יש טיפה בבשר מעל השן רגישות כאב קטן אבל פחות ממה שהיה בהתחלה האם צריך עדיין לחכות עוד זמן עד שיחלוף הדלקת ואז להחליט מה לעשות עם השן כמה זמן כדאי לחכות לפני החלטה לעקירה או לכתר? 2. כשעושים שתל כמה זמן מהטיפול הראשון ועד ששמים את השיניים הכתרים צריך להמתין? תודה

יתכן והחומר האנטי דלקתי לא סיים את חיטוי תעלות השן ולכן עדיין יש רגישות. אחרי ביצוע השתל ממתינים בד"כ 3-4 חודשים לפני הרכבת הכתר

05/02/2021 | 13:58 | מאת: שואל

שלום והאם צריך לחכות עדיין שהחומר יחטא את הדלקת זה לוקח זמן? או שצריך להוסיף שוב חומר? תודה

יש להתיעץ עם הרופא שמבצע את טיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים