עקירת שן ................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/02/2021 | 15:36 | מאת: לירון

שן עם טיפול שורש וכתר, שיש לה תהליכים פראפיקלים מסביב לשורשים ,כלומר דלקת מסביב לשורשים ,האם רופא שיניים רגיל יכול לעשות עקירה זו ? או שצריך מומחה ? והאם זה נחשב עקירה כירורגית או רגילה ? והאם במצב כזה צריך לקחת אניטיביוטיקה לפני?

ראשית לפני שחושבים על עקירה הייתי ממליץ להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש לגבי חידוש טיפול שורש. לגבי סוג העקירה ומי יבצע זה תלוי בצורה של השורשים.אם את בריאה אז אין צורך באנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת שיניים