שאלה בנושא שתלים .......

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/02/2021 | 07:58 | מאת: יערה

קראתי ששתלים גורמים לדלקות חוזרות ונשנות בפה ולכן ברבות השנים עקב דלקות מוציאים שתלים אלה והשאלה היא אז מה בעצם טוב בשתל ? הרי ניקוי יסודי כדי למנוע דלקות לא קיים דבר כזה כי אם היה קיים אנשים לא היו אצל רופאי השיניים עם בעיות של שיניים כגון חורים וכדומה..מה שכן ובנוסף דלקות גם לפעמים לא נגרמות בגלל ניקוי לקוי, אז מה בעצם טוב בשתל שמועד לפורענות של דלקות

כל הנחות היסוד שלך שגויות. לא יודע איפה קראת...

02/02/2021 | 08:40 | מאת: יערה

פריאמפלטיטיס , שכיחות חמישים אחוז עם ממוצע שכיחות שלושים אחוז,.אני מכירה הרבה אנשים שהוציאו להם שתלים בגין בעיה זו שהפכה להיות מחלת המאה

מנהל פורום רפואת שיניים